Vi har samarbejdet med Ecodel i et par år og overordnet set, så sparer vi efterhånden ca. en 1/3 af den tid, der medgår til diverse administration! Førhen brugte vi bl.a. C5 og diverse Excelark. Nu er det hele naturligt indbygget i ERPhotellet fra Ecodel. Især BI – Business Intelligence, fungerer godt her i Ecodels ERP. Det er nemt at arbejde med dashboardet, hvor alt er synliggjort, så vi hele tiden kan monitore alt det, vi ønsker på de altid opdaterede data. Ecodel har taget det bedste på markedet og samlet det i en løsning, der er nem at bruge.

Vores bogholder skulle stoppe for 2 år siden. Det var jo det bedst mulige tidspunkt at sadle om på! Det var 1. juni – og vi skulle lave årsafslutning 1. juli, hvor vi skulle være i luften. Så vi gav Ecodel 1 måned til at forberede, at vi kunne komme op at køre fuldt funktionelt på deres ERPhotel – og det lykkedes. Det tog faktisk kun 14 dage at få det hele op at stå med alle data importeret fra tidligere systemer, så vi kunne boltre os på det professionelle Tableau med at trække alle de oversigter og indsigter, som vi kunne ønske os. Det var en fantastisk oplevelse.

Den kombinerede løsning
Vi fik med Ecodel muligheden for at få sammensat vores ERP-hotel præcist i forhold til vores behov. Men vi fik også tilknyttet en professionel ekstern bogholder, der allerede var ekspert i systemet. Det kunne ikke være nemmere! Med dette superfunktionelle ERP-hotel har vi jo ikke brug for en fuldtidsperson i bogholderiet. Vi har kombineret det med Document Capture. Ingen bilag på papir længere, elektroniske kreditkorttransaktioner og godkendelser – farvel til vores tidligere lidt hjemmebyggede system med C5 osv. og goddag til et overblik, der altid allerede er klart!

Vi lavede for to år siden en aftale med Ecodel om gennemgang af vores administrative procedurer. Vi har med samme værktøjer, som vi anvendte for to år siden opnået en markant tidsbesparelse på de ressourcer der anvendes til at skabe et overblik over virksomhedens økonomi. Vores månedrapportering kommer tidsmæssigt nu og vi har, udover en økonomisk gevinst, opnået at der er langt mere ro omkring vores økonomistyring.
Næste skridt for os bliver at udskifte vores nuværende ERP til ERPhotellet,
hvor særligt rapporteringsmiljøet er vores motivator.