Vision

Vores vision er at hjælpe små og mellemstore virksomheder til en hurtig og relevant økonomirapportering .. til en rimelig pris.

Vi har mange års erfaring som kunde til og bruger af økonomistyringsværktøjer. Ideen om ERP-hotellet udspringer af en frustration over hvorfor det skal være så svært, risikofyldt og dyrt at anskaffe et professionelt økonomistyringsværktøj. Vi har været der, hvor mange virksomheder stadig er i dag .. fastlåst i en ældre udgave af Dynamics NAV, C5 fyldt med kundespecifikt kode, der gør det dyrt, kompliceret og risikofyldt at opgradere sine værktøjer.

Løsningen på denne frustration har vi omsat til ERP-hotellet, der nu er det primære værktøj for mange virksomheder i et utal af brancher.

ERP-hotel

ERP-hotellet er et samlet ERP miljø med en række mærkevarer indenfor økonomistyring. ERP-hotellet indeholder:

  • Dynamics NAV
  • Bilagsscanning, Document Capture
  • Bankintegration, Payment Management og Bankafstemning
  • Bilagshåndtering via app, Expense Management
  • Datawarehouse
  • Rapportmiljø, Business Intelligence site med Tableau viewer

Læs mere her: http://erphotel.sky663.dk/

Det hele opgraderes løbende og uden omkostning for kunderne.

Det er af strategisk stor betydning at have adgang til realtidsopdaterede data, da det betyder, at du kan udvise rettidig omhu og træffe strategiske beslutninger på et kvalificeret grundlag for din virksomhed.

Denne viden vil give din virksomhed mulighed for at distancere dig fra dine konkurrenter.

Dynamics NAV

Vi har valgt Dynamics NAV som central hjørnesten i ERP-hotellet. Dynamics NAV indeholder en stor bredde i funktionalitet og rummer flest virksomheder uden tilpasninger.

Vi opgradere løbende Dynamics NAV uden omkostning for vores kunder. Når Dynamics365 Business Central er klar som afløser for Dynamics NAV og de to produkter fusioneres, så vil Dynamics365 Business Central blive den centrale hjørnesten i ERP-hotellet.

På ERP-hotellet har du gennemført dit sidste opgraderingsprojekt på din ERP-løsning. Det tager vi os af fremadrettet .. du skal ikke andet end at forholde dig til den nye funktionalitet.