Ecodel AS er et ungt og innovativt NAV-hus, der tilbyder en hostet ERP-løsning – ERPhotellet – til små og mellemstore virksomheder. ERPhotellet er baseret på en standard softwaresuite, der indholder Dynamics NAV, Continia’s procesoptimeringsværktøjer, Datawarehouse og BI-værktøjet Tableau.


 

Vi har rigtig travlt med nye implementeringer af ERPhotellet. Med en vækst på 100 % sidste år, og store forventninger til de kommende år, har vi brug for hjælp.

Vi er en ung virksomhed med en uformel omgangstone og en meget inddragende tilgang til udvikling af vores forretning. Så hvis interessen er der, og du har noget på hjerte, vil der blive rig mulighed for at få indflydelse på udformningen af din hverdag og dit job. Derudover præsenterer vores nuværende størrelse og vækstmuligheder også en god mulighed for at få en nøglerolle i en virksomhed i kraftig vækst og med stort potentiale.

Vi søger en Dynamics NAV-udvikler / konsulent til nøglestilling
Ecodel leverer et fuldt ERP-miljø baseret på standardsoftware, der løbende opgraderes uden omkostning for kunden. Vi har placeret infra-struktur og de tekniske opgaver hos Ecodel, og tilbyder derfor kunden en konkurrencedygtig og effektiv implementering med fuld fokus på effektiv økonomistyring.

Som en vigtig del af denne strategi søger vi en dygtig NAV-kompetence, der kan være vores nøglemedarbejder i teknikken og være backup i vores arbejde med at levere vores standardiserede ERP-løsning til virksomheder med mellem 10 og 50 ansatte.

Det daglige arbejde vil i høj grad bestå i at opgradere, vedligeholde og udvikle vores NAV-backend og støtte implementeringskonsulenterne i deres arbejde med at implementere ERPhotellets kunder på standard NAV- og BI-rapportering. Du skal således bidrage til den tekniske udvikling af miljøet bag ERPhotellet og være udførende på systemarkitekturen, som vil bestå af:

  • Opgradering af NAV og add-ons,
  • Refactoring af eksisterende tilpasninger ift. ny teknologi og funktionalitet
  • Reduktion af object footprint
  • Implementering af nye design patterns

Ideen er at imødekomme kravene fra Dynamics365 på forhånd, så vores løsning er let at opgradere til NAV2018 og flytte til D365, når tiden er inde til det. Med andre ord, vil du formentlig udvikle dig til at blive Danmarks bedste next-gen NAV-developer.

Infrastrukturvedligehold og udvidelser foregår i samarbejde med vores underleverandører. Der vil også forekomme telefonsupport og implementeringshjælp fra kontoret.

 

Faglige kompetencer
Kandidater til denne profil skal have en solid erfaring med NAV-udvikling og NAV-‘teknisk support. Enten som konsulent eller udvikler på Dynamics NAV. Specifikt skal du have NAV-erfaring med udvikling, integration og opgradering. Rent teknisk gælder det et godt kendskab til installation og konfiguration (SQL, Service Tier og klienter) samt solid erfaring med funktionsudvikling (C/AL og design patterns). Funktionalitetsmæssigt skal du kende modulerne Finans, Handel og Lager, samt have kendskab til finansbogholderi i NAV på et niveau, så du kan besvare simple kundespørgsmål til NAV-funktionalitet.

Nice-to-have eller interesse for at lære
Det er en fordel hvis NAV’s Sagsstyring eller Produktionsstyring også er kendt, men det er ikke et krav. Herudover er det også en fordel, hvis du har kendskab til Continias Document Capture og Payment Management, da disse moduler er en integreret del af den standardiserede løsning.

Det vil være en fordel, hvis IT-kompetencerne også indeholder lidt kendskab til SQL, PowerShell og .NET (C#) – eller i hvert fald appetit på få et basiskendskab. ERPhotellet kommer også med en fuld BI-løsning med datawarehouse, så et evt. kendskab til Tableau eller andre BI-løsninger vil også være en fordel.

Dynamisk miljø med stor frihed og korte beslutningsveje
Som person er du løsningsorienteret og har blik for at skabe struktur og disciplin i tekniske løsninger. Du er udviklings- og detailorienteret, men er samtidigt klar til at deltage mere bredt i virksomhedens udvikling og hjælpe dine kollegaer, hvor der er behov.

Vi sætter pris på en udviklet evne og vilje til samarbejde og vidensdeling internt og eksternt i virksomheden.

Arbejdsstedet er Aalborg, og der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage.

Har du appetit på at få en ansvarsfuld og betydelig rolle i en vækstvirksomhed, hvor du virkelig kan sætte dit personlige aftryk, så har du muligheden nu.  Du kan læse mere om Ecodel og ERPhotellet her.

Kontakt Peter Linnet på 51 94 98 74, eller send en ansøgning til info@ecodel.com.


 

Hent som PDF

 

 

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem