Ekstern økonomiafdeling

Brug Ecodel som ekstern økonomiafdeling sammen med vores ERP-hotel, og få enkel økonomistyring og økonomisk overblik.

Ecodel tilbyder en pakkeløsning med både bogholder og økonomichef, som du har mulighed for at trække på i lige nøjagtig de timer, der er brug for det. Vi tilpasser aktivitetsniveauet efter dit behov og kan reagere hurtigt.

Vi vil også kunne assistere jeres nuværende økonomiafdeling i spidsbelastningsperioder og give faglig sparring – enten som bogholder eller økonomichef. Vores folk er selvfølgelig velkvalificerede og gennemgår løbende efteruddannelse, ligesom økonomicheferne har erfaring fra større virksomheder.

Vælger du ERP-hotellet sammen med vores økonomiservice, garanterer vi, at vi vil kunne arbejde meget hurtigere og mere effektivt end et manuelt bogholderi. Jo større din bilagsvolumen er, jo større vil din besparelse være ved at vælge Ecodel.

Ofte ses tingene anderledes af en person, der kommer udefra. Derfor er det en god ide at have en ekstern sparringspartner som økonomichef, som stiller alle de rigtige spørgsmål og kommer med konstruktive løsningsforslag. Sådan en sparringspartner er Ecodel.

Hos Ecodel tilbyder vi økonomisk sparring, ledelsessupport og strategisupport – alt sammen med det mål at forbedre din virksomheds økonomi.

Læs mere her