Værd at vide

Nyheder fra ERP-hotel

Seneste nyt, gratis viden, tips og guides

Effektiv økonomistyring med ERP-hotel

Vi samlet vores mange års erfaring med implementering af ERP-løsninger og daglig økonomistyring i en e-bog, hvor vores unikke løsning beskrives. Samtidig gives et indblik i, hvordan professionel økonomistyring kan være med til at gavne jeres virksomhed – det kan måles på effektivitet og økonomi.

Hent e-bog

Spørgsmål til ERP-hotellet?
Find dine svar her:

Rigtig mange virksomheder kan i dag bruge Dynamics 365 Business Central i standard. Det er vores erfaring, at en stor andel af små og mellemstore virksomheder kan anvende standarden. Programmet har udviklet sig rigtig meget og for hver opgradering kommer der ny funktionalitet.

Mange har behov for at integrere til andre systemer, med det betyder ikke at resten af Dynamics 365 Business Central behøver at blive ændret. ERP-hotellet integrerer allerede til mange forskellige 3. parts systemer, og der kommer løbende flere til.

Ved at bruge programmet som standard kommer du lettere i gang, det bliver billigere og ikke mindst så sikrer du at du bliver opgraderet automatisk.

Det er muligt at få lavet tilpasninger og integrationer til andre systemer fra dit ERP-hotel.

Mange nye kunder har tilpasninger i den C5 eller i den Dynamics NAV de kommer fra. Nogle af tilpasningerne kan fjernes og ellers kan tilpasningerne lægges på dit ERP-hotel.

Du vil automatisk blive opgraderet sammen med alle andre på ERP-hotellet uden beregning, men der skal laves en særskilt aftalte omkring dine tilpasninger.

ERP-hotellet integrerer med en række forskellige 3. parts systemer, som f.eks. tidsregistrering, udveksling af fakturaoplysninger, scanner- og vejeløsning osv.

Har du en integration som du ønsker at få etableret, som vi ikke allerede integrerer til, så kan vi være behjælpelige med at få den lavet.

DinDynamics 365 Business Central opgraderes løbende til nyeste udgave. Opgraderingen er den del af den hostingydelse du betaler pr. bruger til ERP-hotellet, så har du ingen specialtilpasninger, vil opgraderingen være uden omkostning for dig.

På den måde vil du altid være opdateret, og have adgang til den nyeste funktionalitet.

Dynamics 365 Business Central er bygget på en SQL-database. Heri ligger alle de data og transaktioner som du har lagt ind i systemet. Databasen i Dynamics 365 Business Central er optimeret til at sikre en hurtig og effektiv registrering af dine data.

Et Data Warehouse er en SQL-database, der indeholder en kopi af din Dynamics 365 Business Central database, men hvor data nu er optimeret til at sikre at der hurtigt og effektivt kan laves analyser og rapporter på dine data.

Data Warehouse i ERP-hotellet opdateres hver nat, eller når du beder om at få den opdateret.

Business Intelligence er et program der kan lave analyser og rapporter på dit datawarehouse.

Der aftales typisk et sæt rapporter, som du som kunde på ERP-hotellet gerne vil have lavet præcist så det passer til din virksomhed. Rapporterne får du adgang til via din sædvanlige webbrowser. Rapporterne opdateres hver dag med de seneste data fra ERP-hotellet.

Ønsker du selv at lave dine Business Intelligence rapporter er det muligt ved at opgradere til Enterprise.

Alle data opbevares i skyen, og vi har en aftale med en underleverandør der har specialiseret sig i sikkerhed og servervedligehold, der sikrer at sikkerheden til enhver tid lever op til den højeste standard.

Skulle du ønske en kopi af dine data, kan den tegningsberettigede i din virksomhed til enhver tid og uden begrundelse få udleveret en kopi af jeres data.

Har du spørgsmål til ERP-hotellet eller spørgsmål omkring hvordan du optimerer din økonomistyring, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om ERP-hotellet,
eller ønsker rådgivning i forbindelse med vores services.

Skriv til os her og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig