Netop hjemvendt fra Directions EMEA i Haag, Holland, hvor mere end 2200 deltagere fra Microsoft Dynamics-partnere fra hovedsageligt Europa mødtes til en opdatering på udviklingen af Dynamics NAV. Vi har tasken og hovedet fyldt med masser af ny viden og inspiration til videreudvikling til glæde for vores mange kunder.


Først og fremmest handlede årets konference om Dynamics 365 Business Central, som er afløseren for Dynamics NAV. Det velkendte brand Dynamics NAV udgår således og erstattes med Dynamics 365 Business Central. Det betyder at Dynamics NAV 2018 bliver den sidste version under navnet Dynamics NAV.

For kunderne på vores ERP-hotel vil næste opgradering derfor være til Dynamics 365 Business Central, der indeholder den samme funktionalitet som Dynamics NAV 2018. Blot opdateret og forbedret.

Den største og mest synlige forandring, som vi alle skal forberede os på, er at vi indenfor 12-24 måneder skal anvende en webbaseret klient i stedet for den velkendte Windows-klient, som i dag installeres lokalt på brugernes PC. En af fordelene ved den nye webbaserede klient, ud over at den byder på en ny og mere moderne brugergrænseflade er, at den kan anvendes uafhængigt af hvilken enhed der anvendes, herunder mobile enheder såsom mobiltelefon og tablet.

Udover en forbedret brugergrænseflade, med fokus på øget produktivitet og præsentation af relevante oplysninger for brugeren på en let tilgængelig måde, så byder Business Central også på rig mulighed for at integrere med andre Microsoft produkter som eksempelvis Office, Power BI, PowerApps, Flow m.fl. samt udvide funktionalitet med såkaldte extensions.

Og så er den oven i købet så venlig at sige pænt goddag, når vi logger ind.

Hvad enten du allerede er kunde hos ERP-hotellet, eller blot er nysgerrig på at høre mere om det nye Dynamics og ERP-hotellet, så kontakt os. Vi deler med glæde ud af vores viden.

Telefon: +45 22 23 43 22
Mail: info@ecodel.com

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om ERP-hotellet,
eller ønsker rådgivning i forbindelse med vores services.

Skriv til os her og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig