90 % af alle virksomheder behøver ikke specialtilpasse sin ERP-løsning

Ja.. Ok, indrømmet, det kan vi ikke dokumentere, men det er det vi tror på! Det gør vi, fordi 100 % af kunderne på ERP-hotellet anvender standardsoftware og derfor ikke bruger tid på at lave omfattende GAB-analyse, kravspecifikation, dokumentation af tilpasninger, test og projektstyring. For slet ikke at tale om den tid der går med efterfølgende opgraderinger, hvor hver eneste tilpasning skal løftes til nyeste ERP-version.

De fleste virksomhedsledere og ejere vil adspurgt svare, at deres virksomhed er unik og speciel. Det er også vores erfaring, at de fleste virksomheder er. De er specielle og unikke på deres produkter, på services og på virksomhedskultur mv. Men få virksomheder er specielle eller unikke, når det kommer til deres administrative processer og deres økonomirapportering. Og dét er vigtigt at holde fast på ved valg af og implementering af ERP-løsninger.
Det betyder nemlig at de fleste virksomheder, vil kunne gøre brug af standardløsninger. Det giver en hurtigere og en langt mere prisvenlig implementering.

Endvidere muliggør brugen af standardløsninger, at din virksomhed løbende kan blive opgraderet og få glæde af ny funktionalitet, uden at blive klædt af til skindet ved hver opgradering.

Det har været almindelig praksis tidligere, at der blev foretaget en række kundespecifikke ændringer i ERP-løsningerne, og der vil fortsat være brug for kundespecifikke løsninger. Behovet mindskes dog for hver gang, der kommer en ny opgradering på standard ERP-løsningen, og behovet for kundespecifikke ændringer er i dag mindsket betragteligt i forhold til f.eks. 10 år siden.

NAV-branchen er under løbende forandring, og en større brug af standard er anerkendt af de fleste. Men ikke desto mindre, så møder vi fortsat ofte tilbud på tilpassede projektløsninger, hvor det er muligt at lave en tilsvarende løsning med standardfunktionaliteten i Dynamics NAV.

Det er vores erfaring med ERP-hotellet, at en standardløsning ligger på halvpris og nogen gange endnu lavere end tilsvarende løsninger solgt på projektbasis.

Dette feed er en del af de erfaringer omkring effektivitet i økonomistyringen, som Ecodel har publiceret for ERP-hotellet. Har du lyst til at læse mere, så læs med her:

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om ERP-hotellet,
eller ønsker rådgivning i forbindelse med vores services.

Skriv til os her og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig