VELKOMMEN TIL

Du har nu modtaget en mail med dine brugeroplysninger og dit password og er forhåbentlig allerede inde og kigge på Business Central og al den funktionalitet der ligger klar til brug.

Dette er den første mail i en mailrække, hvor vi vil introducere dig til de grundlæggende funktioner og navigationen i Business Central. Du vil automatisk modtage disse mails med nogle dages mellemrum, men kan du ikke vente, så kan du finde alle mails med det samme på nedenstående link:

ERP|starter - Brugervejledninger

Du vil modtage disse velkomstmails til ERP|starter i løbet af den første måned:
1. Velkomst (Mine indstillinger, virksomhedsoplysninger og regnskabsår)
2. Grundlæggende navigation
3. Finanstransaktioner
4. Oprettelse af kunder
5. Oprettelse af kreditorer
6. Oprettelse af varer
7. Oprettelse af bankkonti
8. Salgsflow
9. Købsflow


OBS, alle velkomstmails/vejledninger er lavet med udgangspunkt i rollecentret Salgsordrebehandler med mindre andet fremgår af vejledningen.

SÅDAN KOMMER DU IGANG
MED DIT DEMOREGNSKAB

Demoregnskab Cronus Danmark A/S
Cronus Danmark A/S er et demoregnskab, hvor der allerede er oprettet kunder, leverandører og varer, og der er lavet en standardopsætning, der gør det muligt for dig kigge i historik og gennemføre dine egne transaktioner.

Demoregnskabet er dit eget, så der vil ikke være andre end dig der kan se dit arbejde. Dog skal du være opmærksom på, at demodatabasen som udgangspunkt slettes ved udløbet af prøveperioden. Det er ikke muligt at oprette nye regnskaber eller nye brugere i demoregnskabet.


MASTER regnskab
MASTER regnskabet er et tomt regnskab, hvor du kan starte med at lave opsætning og bogføring af din virksomhed.

Er du kommet godt i gang med dit eget regnskab i prøveperioden og vil gerne fortsætte, skal du blot kontakte vores support, som kan sørge for at du får alt dit arbejde med videre.

Mine indstillinger
I den sorte app-menu øverst i Business Central i tandhjulikonet kan du finde ”Mine indstillinger”

Under mine indstillinger kan du ændre nogle af de grundlæggende oplysninger om din bruger:

Under Rolle kan du ændre dit rollecenter, til det rollecenter der bedst passer til dine arbejds-opgaver. Et skifte til et andet rollecenter betyder at de opgaver som typisk løses af den rolle vises på forsiden. Det er en tilpasning af hvad du ser på dit skærmbillede.

Under Virksomhed kan du skifte fra en virksomhed til en anden virksomhed. Under Sprog kan du skifte sprog i programmet. Vær opmærksom på at der ligger rigtig mange sprog, men at det kun er dansk og engelsk, hvor alle overskrifter, tabeller og pages skifter sprog.

Virksomhedsoplysninger
I Opsætning og udvidelser og Virksomhed eller ved at søge på Virksomhedsoplysninger finder du kortet med alle stamoplysninger på virksomheden

Alle rapporter i Business Central henter stamoplysningerne fra siden med virksomheds-oplysninger, herunder også logo. Klik på logoarealet og du får mulighed for at indlæse dit eget logo. Hvis du ændrer oplysningerne under Generelt, Kommunikation og Betalinger vil alle rapporter som f.eks. faktura, kreditnota, kontoudtog være rettet.

Regnskabsperioder
Der er allerede oprettet regnskabsperioder i dit demoregnskab. For at oprette nye perioder i din demo eller I dit driftsregnskab kan du går ind i Opsætning og udvidelser og Manuel opsætning / Regnskabsperioder eller søge på Regnskabsperioder. Klikker du på Handlinger i hovedmenu og derefter på Nyt år i undermenuen får du mulighed for at oprette et nyt regnskabsår.

Business Central foreslår af sig selv første dag i næste regnskabsår og 12 perioder med periodelængden 1M (M for måned).

Hvis du skulle have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores support mellem 9.00 og 16.00: 

Telefon: 22 99 04 04 
E-mail:
support@ecodel.com


Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt og uden beregning i den første måned, så du kan komme hurtigt og sikkert i gang.
 


Din kundevenlige Dynamics 365 Business Central
Website
LinkedIn
Facebook