Velkomstbrev 7
Oprettelse af bankkonti

Dette er den 7. mail i en mailrække, hvor vi vil introducere dig til de grundlæggende funktioner og navigationen i Business Central. Du vil automatisk modtage disse mails med nogle dages mellemrum, men kan du ikke vente, så kan du finde alle mails med det samme på nedenstående link:

ERP|starter - Brugervejledninger

Bankkonti
Bankkonti har sit eget modul i Business Central på lige fod med f.eks. debitorer og kreditorer, og poster til bankkonti samles derfor også op via samlekonti. Det anbefales at bruge bankmodulet i stedet for en finanskonto, idet der er forbedret funktionalitet til bl.a. valutastyring, og da bankkonti er en forudsætning for efterfølgende at automatisere bankbetalinger og afstemninger.

Du kan søge direkte på Bankkonti eller du kan bruge burgermenuen til at finde bankkonti:

Fold alle menu-punkter ud med Udforsk alle og derefter på Finans Undersøg.

Under Likviditetsstyring vælges Bankkonti.

Basisoplysningerne indtastes på Bankkortet.

Bankbogføringsgruppen bestemmer hvilken balancekonto / samlekonto i finansmodulet som skal anvendes til bevægelser på bankkontoen.

Mest anvendte rapporter
Rapporten Detaljeret råbalance svarer til det de fleste vil kalde et kontoudtog. Du finder den under Rapport og Detaljeret råbalance.

Hvis du skulle have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores support mellem 9.00 og 16.00: 

Telefon: 22 99 04 04 
E-mail:
support@ecodel.com


Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt og uden beregning i den første måned, så du kan komme hurtigt og sikkert i gang.
 


Din kundevenlige Dynamics 365 Business Central
Website
LinkedIn
Facebook