Ecodel Boligflow integration

Ønsker du at anvende Boligflow og Business Central?

Ecodel har indgået et samarbejde med Boligflow og har udviklet en integration der kommunikerer direkte mellem Business Central og Boligflow. Ejendomskunder hos Ecodel starter på et MASTER ejendomsregnskab, hvor vi har tilpasset kontoplan, dimensioner, bogføringsopsætning mv. specifikt til ejendomskunder og Boligflow. Det sikrer nye og eksisterende Business Central kunder en hurtig, sikker og enkel opstart.

Integrationen sørger for synkronisering af debitorer, kreditorer, ejendomme, lejemål, lejemålstyper, lejekontrakter og posteringer. Samtidigt er der udviklet funktionalitet til automatisk åben post udligning, samt optimeret søgefunktionalitet til nem filtrering af poster for den enkelte ejendom, lejemål og lejer.

Da Ecodel samarbejder med Boligflow, er du samtidigt sikret at integrationen altid indeholder den nyeste funktionalitet i Boligflow og løbende bliver opdateret.

Som kunde hos Ecodel har du på ERP|hotellet mulighed for at automatisere dine ejendomsregnskaber ved hjælp af Business Intelligence og tilhørende datawarehouse. Ecodel har udviklet en samling af Business Intelligence rapporter i samarbejde med branchespecialister, som giver værdifuld indsigt og overblik over lejemål og ejendomme. Samtidigt er der mulighed for nemt at udvikle nye rapporter eller tilpasse rapporter efter behov.

Find Ecodels Boligflow integration på Microsoft AppSource og opdag fordelene

Boligflow og Business Central – alt hvad du behøver.

Boligflow er din digitale assistent, der hjælper med dine behov som ejendomsadministrator. Med Boligflow kan du optimere din boligadministration og fokusere på det, der virkelig betyder noget. Du får automatiseret dine arbejdsgange fra indflytning til udflytning. Boligflow genererer automatisk opkrævninger og opkræver igennem Betalingsservice eller MobilePay. Boligflow er brugervenligt og kan integreres direkte til Business Central med Ecodels Boligflow integration. Med Boligflow kan du effektivisere trivielle og tidskrævende administrative opgaver. Læs mere om Boligflow

Business Central fungerer som den bogholderimæssige rygrad for Boligflow og indeholder dimensioner for ejendom, lejemål, lejer, type mv. til hurtig afrapportering og analyse. Herudover har du mulighed for bilagsscanning, håndtering af fakturaer, godkendelsesflow, betalinger direkte til banken mv. for optimering af det daglige købsflow. Business Central overholder den nye bogføringslov og er en platform som altid er opdateret.

Fordele

  • Hurtig, sikker og enkel opsætning i Business Central.
  • Mulighed for out-of-the-box opsætning med kontoplan og dimensioner fra Boligflow.
  • Tilpasningsmuligheder og fleksibel opsætning ved bogføring i Business Central.
  • Live synkronisering af poster, lejere, lejemål og øvrige dimensioner.
  • Udvidet søgefunktionalitet som tillader nem navigation til poster i Business Central.
  • Automatisk udligning ved indlæsning af poster.
  • Automatisering af afrapportering på ejendomsniveau.

Understøttede udgaver

Business Central Boligflow integrationen understøtter både Essential- og
Premium-udgaverne af Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Understøttede lande

Appen er tilgængelig i alle lande.

Understøttede sprog

Dansk, Engelsk.