Vi har hjulpet andre

Er du i tvivl om, hvorvidt vi matcher jeres ERP-behov? Så tag et kig på vores referencer. Vi har med stor sandsynlighed hjulpet flere virksomheder i din branche.

Derudover ved vi, at ERP-hotel med Business Central indeholder de bedste værktøjer til økonomistyring, hvad enten behovet er projektstyring, produktionsstyring eller sagsstyring.

Kunder i Nordjylland og resten af Danmark

Ecodel er forankret i Nordjylland, men har kunder over hele Danmark. Vi går meget op i, at vores tilgængelighed er lige så stor på Fyn og Sjælland, som den er i Jylland. 

Kan vi hjælpe dig?

Vores bogholder skulle stoppe for 2 år siden. Det var jo det bedst mulige tidspunkt at sadle om på! Det var 1. juni – og vi skulle lave årsafslutning 1. juli, hvor vi skulle være i luften. Så vi gav Ecodel 1 måned til at forberede, at vi kunne komme op at køre fuldt funktionelt på deres ERP-hotel – og det lykkedes.

Refernece-DEVELCO-products

Karsten Ries
CEO

Vi har samarbejdet med Ecodel i et par år og overordnet set, så sparer vi efterhånden ca. en 1/3 af den tid, der medgår til diverse administration! Førhen brugte vi bl.a. C5 og diverse Excelark. Nu er det hele naturligt indbygget i ERP-hotellet fra Ecodel.

Refernece-comentor

Jakob Møller Hansen
Adm. Direktør

Vi lavede for to år siden en aftale med Ecodel om gennemgang af vores administrative procedurer. Vi har med samme værktøjer, som vi anvendte for to år siden, opnået en markant tidsbesparelse på de ressourcer, der anvendes til at skabe et overblik over virksomhedens økonomi.

Refernece-boglas

Per Sørensen
Direktør

Kontakt Ecodel, Brian Gordon

At få en ny ERP-løsning er en stor beslutning, som helt naturligt kommer med mange overvejelser og spørgsmål. Lad mig høre, hvilke udfordringer og behov I har. Så tager vi den derfra.    Brian Gordon

    ERP-konsulent | Ecodel

    22 12 30 21
    bgo@ecodel.com