Ecodels Boligflow-integration

Har du brug for en effektiv og overskuelig løsning til din ejendomsadministration, hvor du får det bedste værktøj til ejendomsadministration og det bedste værktøj fra ERP-verden?

Ecodel har indgået et samarbejde med Boligflow og har udviklet en integration, der kommunikerer direkte mellem Business Central og Boligflow.

Boligflow er din digitale assistent, der hjælper med dine behov som ejendomsadministrator. Med Boligflow kan du optimere din boligadministration og fokusere på det, der virkelig betyder noget. Du får automatiseret dine arbejdsgange fra indflytning til udflytning.

Ejendomskunder hos Ecodel starter på et MASTER ejendomsregnskab, hvor vi har tilpasset kontoplan, dimensioner, bogføringsopsætning mv. specifikt til ejendomskunder og Boligflow. Det sikrer nye og eksisterende Business Central-kunder en hurtig, sikker og enkel opstart.

Integrationen sørger for synkronisering af debitorer, kreditorer, ejendomme, lejemål, lejemålstyper, lejekontrakter og posteringer. Samtidig er der udviklet funktionalitet til automatisk åben-post-udligning samt optimeret søgefunktionalitet til nem filtrering af poster for hver enkelt ejendom, lejemål og lejer.

Fordele

  • Hurtig, sikker og enkel opsætning i Business Central.
  • Mulighed for out-of-the-box-opsætning med kontoplan og dimensioner fra Boligflow.
  • Synkronisering af stamdata og poster
  • Udvidet filterfunktionalitet som tillader nem navigation til poster i Business Central.
  • Automatisk åben-post-udligning ved indlæsning af indbetalinger fra Boligflow.
  • Automatisering af afrapporteringen på ejendomsniveau.
  • Rapportpakke med ejendomsspecifikke BI-rapporter, udviklet i samarbejde med branchespecialister.

Yderligere fordele

ERP-hotellet gør det nemmere for dig at håndtere de daglige opgaver, herunder opgaver med at lave rapportering og analyser. Det er særligt nyttigt, hvis du administrerer flere ejendomme eller flere selskaber, hvor du ønsker en tæt opfølgning.

ERP-hotellet indeholder dels datakuber, hvor data er tilrettelagt med henblik på effektiv afrapportering, og dels et Business Intelligence-rapportværktøj, der giver mulighed for at have realtidsopdateret rapportering af f.eks. lejeindtægter og driftsudgifter på ejendoms- og lejerniveau. Alle BI-rapporter kan tilgås via webbrowser.

 

Øvrige virksomheder, der primært gør brug af finansbogholderi, vil typisk være virksomheder fra følgende brancher:

#finansiel service, #ejendomsservice, #sociale institutioner, #kultur og fritid, #erhvervsservice, #andre virksomheder
Øvrige virksomheder, der primært gør brug af finansbogholderi, vil typisk være virksomheder fra følgende brancher:

#finansiel service, #ejendomsservice, #sociale institutioner, #kultur og fritid, #erhvervsservice, #andre virksomheder