Har du styr på den nye bogføringslov?

Din bogføring skal være digital i 2024. Ecodel kan hjælpe dig med at digitalisere din bogføring ved hjælp af bl.a. Document Capture, Expense Management & Payment Management.

Få hjælp til digitalisering

Skal vi hjælpe dig med at digitalisere din bogføring? Eller har du spørgsmål om digitaliseringen? Så kontakt os endelig.

  Her er et udpluk af værktøjer, der hjælper dig med at digitalisere din bogføring

  Document Capture

  Document Capture er den førende løsning for fakturaindscanning til Business Central. Det automatiserer registrering og bogføring af købsfakturaer, inkluderer et elektronisk godkendelsesflow og har et søgbart, elektronisk arkiv til nem opbevaring og genfinding af bilag.

  Expense Management

  Expense Management er et værktøj, der effektivt håndterer dine løse bilag. Med et simpelt billede og et par oplysninger kan du sende bilagene direkte ind i Dynamics 365 Business Central. Systemet tilbyder også automatisk matchning fra Mastercard til indsendte bilag og kan omdanne banktransaktioner til rykkere, der sendes ud til brugerne.

  Payment Management

  Payment Management er en løsning der forenkler betalingsprocessen, fra godkendelse og forslag til overførsel og bogføring. Et af de centrale elementer er det sammenhængende flow, der integrerer alle disse trin, hvilket gør bogføringen lettere og mere effektiv. Systemet sikrer, at alle betalinger valideres før de overføres til banken og er kompatibelt med alle danske banker.